I tverligger`n
Jarle E. med en fantomredning. Ute på oppdrag for yrkesavisa 2002. Blir nok ikke brukt pga at ansiktet ikke synes. Eller må man egentlig ha med ansikt??
Utstyr
  • Olympus Camedia
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28044} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Pål S.

Bildet blit nok litt for uskarpt òg...litt raskere lukker også?
-pål-
Trond Hasle A.

Det er en stor fordel å ha med ansiktet, fordi i et dramatisk øyeblikk som dette vil ansiktet være fullt av følelse og intensitet. Hvis ansiktet ikke er med bør bildet ha en annen attraksjon som gjør det spesielt på en eller annen måte, men MÅ man ha med ansikt? Jeg mener nei.

Forøvrig et bra bilde, knipset i rette øyeblikk. Bra at bakgrunnen er såpass enkel, det gjør det lettere å separere ut motivet. Jeg ville kanskje kuttet vekk endel av høyresiden, og litt av bunnen.

Mulig at raskere lukker, slik Pål foreslår, hadde vært bedre i dette tilfelle, men det er ikke alltid ønskelig å fryse bevegelsen helt. Bevegelsesuskarphet i armer og bein o.l. kan være temmelig tøft og være med på å løfte bildet ved å gi det bevegelse.
Fredrik S.

Som Trond sier kan du med fordel kutte vekk mye i bunn og til høyre for keeper. da blir bildet ''mer intensivt''. At ikke ansiktet synes er vel ikke så farlig for bildets skyld, men siden det var ment for en avis kunne det jo vært bedre å ha sett ansiktet. Men men.. ellers likte jeg bildet. - Fredrik
Marius T.

Ok. Tusen takk for beskjæringstips.

Marius T.
Øystein N.

Føyer meg inn under kommentarene over. Bildet hadde blitt mye bedre om du hadde stått på andre siden, men sånt er ikke mulig å vite på forhånd.

Ellers kan du tenke på hvor mye bevegelse du vil ha i bildene dine. Her passer det ganske godt at du har en lav lukker, andre ganger gjør det ikke.

Øystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu